Vacature projectleider (IT-informatiemanagement)

Ben jij de Projectleider die wij zoeken?

Ben jij een verbinder, positief kritisch en assertief? Werk jij minimaal twee tot drie jaar als projectleider binnen IT en/of informatiemanagement, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien zijn wij dan wel een match!

Functieomschrijving
We zoeken een projectleider met minimaal 3 jaar werkervaring. Je spreekt goed Nederlands en hebt bij voorkeur ervaring in de publieke sector. Affiniteit met IT of informatiemanagement is gewenst. We zoeken iemand die goed kan verbinden, die positief kritisch is en initiatief toont als dat wordt gevraagd.

Wat bieden wij jou?
We bestaan sinds 2021 en leveren waarde voor onze klanten op het snijvlak van Business en IT. We zijn een jong bedrijf dat naar de toekomst toe wil groeien, waarbij we stevig investeren in de kwaliteit van ons team. Dit stelt ons team in staat om klanten te ondersteunen in de hele breedte van hun IT-uitdagingen.

Heb je interesse en wil je meer weten over deze vacature? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we je meer. Dat kan via leo@triumphconsultancy.nl of bel 06-48106836