Werken bij Triumph

Hier staan wij voor

Waarom jij voor Triumph kiest

Voor Professionals

ONZE KERNWAARDEN

Z

Kwaliteit

Kwaliteit is voor onze klanten belangrijk en betekent dat wij investeren in jou. Dit doen wij concreet door het bieden van uitdagende opdrachten, het volgen van trainingen, certificeringen en interne kennisdeling.

Groei

Jij vindt het tof om mee te bouwen aan de groei van ons bedrijf en de mogelijkheid om daarin mee te groeien. Wij begrijpen dat je toekomstige ambities verder rijken en bieden daar alle ruimte voor.

Delen = vermenigvuldigen

Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen. Daarom deel je bij ons mee in de groei en successen die behaald worden.

Partnerschap

Je bent bij ons geen nummertje. Wij gaan met jou een partnerschap aan om samen te kunnen groeien als persoon én als bedrijf. Dat doen we door te kijken naar je persoonlijk wensen en ambities en jouw skills in te zetten waar ze tot hun recht komen.

Transparantie

Bij ons geen mooie praatjes. Wij zijn recht door zee en duidelijk. In onze selectieprocedure zoeken we altijd naar een wederzijdse match.

Work hard, play hard

Ons werk goed doen staat voorop. Daarnaast vinden wij het belangrijk om als team te kunnen genieten, ontspannen en lachen. Wij investeren daarom in teambuilding door het organiseren van frequente teammeetings, borrels en uitjes.

werken bij triumph

Openstaande vacatures